U bent hier

4 apps die je productiever maken

Lees welke 4 populaire Windows apps je leven makkelijker en productiever kunnen maken.

OneCalendar: Download
Evernote: Download
Sway: Download
Wunderlist: Download

OneCalendar

De meest populaire app voor al je kalenders zoals Google kalender, Live/Outlook kalender, Exchange kalender en Facebook events/verjaardagen. OneCalendar integreert al je online kalenders in een makkelijk leesbaar overzicht. Bekijk en beheer al je afspraken, evenementen en verjaardagen. Filter eenvoudig de afspraken die je wilt zien.

Download de app

Evernote

Evernote is een eenvoudig te gebruiken en gratis app waarmee u alles onthoudt op al uw apparaten. U kunt een notitie op uw Windows tablet maken en deze vervolgens openen op uw smartphone of op welk ander apparaat dat u gebruikt dan ook. Evernote werkt op laptops, smartphones, tablets en op het internet en stelt u in staat om wanneer en waar dan ook uw herinneringen terug te vinden. Blijf georganiseerd, bewaar uw ideeën en verbeter uw productiviteit.

 Download de app

 

Sway

Geef uw ideeën op een nieuwe manier vorm. Sway is een digitale presentatie-app voor werk, school en thuis waarmee u snel en eenvoudig mooi uitziende, interactieve rapporten, presentaties, persoonlijke verhalen en meer kunt maken en delen. Voeg uw inhoud toe en Sway doet de rest.

Download de app

Wunderlist

Wunderlist helpt miljoenen mensen over de hele wereld om hun ideeën vast te leggen, dingen te doen en plaatsen te zien. Of u nu een boodschappenlijst deelt met een geliefde, aan een project werkt, of een vakantie plant, Wunderlist maakt het makkelijk om uw lijsten delen en samen te werken met iedereen in uw leven. Wunderlist synchroniseert direct tussen uw telefoon, tablet en computer, zodat u overal toegang hebt tot uw lijsten.

Download de app

 

 

Nederlands
Stem: 
No votes yet